Rekruttering

Rekruttering

Konkret HR A/S tilbyder at skræddersy ethvert rekrutteringsforløb i forhold til vores kunder behov.

Vi kan på baggrund af vores erfaring gennem de sidste 20 år validere og supplere virksomheders behov for assistance, når det gælder om at finde og vurdere den næste kollega.

1. Hele processen:

Typisk lader vores kunder os, håndtere hele processen fra udforming af stillingsprofilen til den opfølgende samtale 3 måneder efter ansættelse. Årsagen er, at vi derigennem sikre kvaliteten af alle processer og de præsenterede kandidater. Vælges ingen kandidat af virksomheden, er ydelsen gratis.

2. Dele af processen:

Andre gange håndtere vores kunder selv hele processen frem til 2. gangssamtalerne, hvor vi kommer ind og validerer vurderingen, både med interview, referencer og test-værktøjer. Vælges ingen kandidater, er ydelsen ikke gratis.

At vurdere et menneskes egnethed til at udføre et bestemt job i et bestemt miljø, er en opgave der udføres dagligt i tusindvis af virksomheder.

At spå om fremtiden er meget svær og det er derfor ikke en følelsesmæssig beslutning, men i meget højere grad en faktuel og underbygget beslutning, som skal afgøre om en kandidat er egnet eller ikke egnet.

Vi arbejder med at forudsige en så høj sandsynlighed som muligt om en fremtidig adfærd på følgende måde:

 

Hvordan gør vi det konkret?

Før interview:

  • Grundig gennemgang af person og jobprofil
  • Analyse af ansøgning og dataliste
  • Fastlæggelse af kritiske jobfaktorer for jobbet
  • Gennemførelse af personprofil og kognitiv test

 

Under interview:

  • Brug af struktureret interviewteknik

 

Efter interview:

  • Indhentning af min. 2 referencer
  • vurdering af interview, tests og referencer
  • Anbefaling til virksomhed om kandidat
  • Anbefaling og udarbejdelse af introduktionsprogram

 

Vil du høre mere om hvordan du kan bruge os til rekruttering af din næste medarbejder? Så ring og få en uforpligtende snak på tlf. 22 30 64 00.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er Konkret HR

Hver gang vores kunder betror os en opgave, går vi ydmyge, velforberedte og åbne til opgaven. Både når det handler om at finde samt at udvikle medarbejdere.

For os bliver det aldrig en rutine opgave at arbejde med mennesker. Vi har mange års praktisk erfaring og ved derfor, at mennesker er meget forskellige og skal behandles individuelt.

Fortæl andre om Konkret HR

Find os her

Konkret HR A/S
Hack Kampmanns Plads 2, 3. 1.
8000 Aarhus C

+45 22 30 64 00

info@konkrethr.dk