Inspiration

Inspiration

 

 

Fllesbillede DSV

MENNESKER, RESSOURCER OG UDVIKLING

Ambitiøs lederuddanelse er vigtig
Af Simon H. Galsgaard, Adm. Dir., DSV Road

 

Jeg har de seneste par uger haft fornøjelsen af at være censor på vores leadership-eksamen i DSV for hhv. hold 16 og 17. Det er fantastisk at opleve det drive, der er blandt vores ledere - også efter de har været gennem 3 hårde dages forberedelse af en casefremlæggelse. Jeg synes, de bliver bedre og bedre, ikke mindst fordi vi gennem mange år har haft en omfattende og målrettet lederuddannelse, der virkelig gør en forskel.

Det betyder rigtig meget, at vi som virksomhed er ambitiøse omkring vores ledere. Med leadership- og pre-leadershipuddannelsen sikrer vi, at både dagens og morgendagens ledere er veluddannede og dygtige. De bliver klædt på til at turde gå forrest og drive vores forretning fremad og ikke mindst udvikle medarbejdere og skabe højere tilfredshed i hverdagen på tværs af funktioner og divisioner. Det er en vigtig del af vores strategi Vejen frem: at tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere.

Vores lederuddannelser er samtidig med til at skabe et stærkt netværk på tværs af de tre divisioner. Dermed får vi indirekte styrket One DSV og et fælles fokus på vores kundeløfte: Trygt, Enkelt og Effektivt.

 

 

 

 

dsvLederkompasset – fremtidens ledelse i OK

Ny og ambitiøs lederuddannelse for OKs i alt 50 ledere, skal give lederne et ’kompas’ og en fælles ledelseskode, der optimerer en i forvejen stærk ledelse. Dette skal desuden ruste OK’s ledere til at træffe sunde ledelsesbeslutninger i fremtiden.

”Ledergruppen fik en meget direkte feedback fra medarbejderne, hvilket også siger en del om kulturen i OK. At medarbejderne tør det, og at det faktisk gør indtryk på lederne at få medarbejdernes feedback,” konstaterer HR-partner Birgitte Svejstrup.

Peter Holmen Møller fra Konkret HR, er tilknyttet uddannelsen som ekstern HR-samarbejdspartner.


 

Læs mere... 

 

  

 

Start with why!simon sinek

Vi er inspirerede af Simon Sinek (Start With Why), fordi han lige som os er optaget af spørgsmålet: Hvorfor? Vores indgangsvinkel til skabelsen af udviklingsforløb for ledere og organisationer er,

at vi i samarbejde med vores kunder først og fremmest skal finde ud af: Hvorfor. Hvorfor skal deres ledere eller organisation igennem et
udviklingsforløb? Først når vi ved hvorfor, kan vi designe og gennemføre det optimale forløb.

Se denne inspirerende video, som uddyber vores indgangsvinkel til de forløb, uddannelser og projekter, vi involverer os i. 

 

Læs mere...

 

 

dsvAkademilederen

Konkret HR har stået for DSV mellemleder-uddannelse siden 2007. I 2015 blev uddannelsen godkendt af Erhvervsakademiet i Kolding, så uddannelsen i dag giver lederne en fuld Akademiuddannelse i Ledelse. Vi er inspirerede af DSVs dedikation overfor deres ledere og ønsket om at ruste dem bedst muligt til at imødekomme kravene til den moderne leder. Vi er også glade og ydmyge overfor det ansvar, som DSV har vist os i forhold til at varetage undervisningen og styre deres ledere sikkert igennem uddannelsen. Konkret HR står for at gennemføre akademi uddannelsen i samarbejde med DSV & IBA i Kolding.

Læs mere...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Situationsbestemt ledelseapproved sitlead model

Selve processen i Situationsbestemt Ledelse (SBL) er så enkel at forstå og bruge, at skaberen Dr. Paul Hersey, ofte beskriver den som ”organized common sense” – altså snusfornuft sat på formel. Grundlæggende udstyrer Situationsbestemt Ledelse ledere med en forståelse for betydningen af at vælge den rigtige lederstil i forhold til det paratheds- og kompetenceniveau, som en medarbejder besidder i relation til en given opgave.

Læs mere…  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

baeredygtig ledelse bogBæredygtig ledelse 

Det lægger de fleste ledere på hjertet at gøre et godt stykke arbejde i den virksomhed de er i. "Bæredygtig ledelse" er en bog, der lærer ledere at lede med hjertet og skabe bæredygtighed.

Steen Hildebrandt & Michael Stubberup står bag "Bæredygtig ledelse", som lærer ledere at navigere i vores moderne verden og tage højde for mavefornemmelser. Hvis man har en fornemmelse af sammenhæng mellem mennesket, omverdenen og naturen, så vil man i følge de to forfattere kunne nå langt som leder i fremtiden.

Bogen lærer dig at reflektere og bearbejder individet, virksomheden og samfundet.

Læs mere...

Vi er inspirerede af Simon Sinek (Start With Why), fordi han lige som os er optaget af spørgsmålet: Hvorfor? Vores indgangsvinkel til skabelsen af udviklingsforløb for ledere og organisationer er, at vi i samarbejde med vores kunder først og fremmest skal finde ud af: Hvorfor. Hvorfor skal deres ledere eller organisation igennem et udviklingsforløb? Først når vi ved hvorfor, kan vi designe og gennemføre det optimale forløb.

Se denne inspirerende video, som uddyber vores indgangsvinkel til de forløb, uddannelser og projekter, vi involverer os i. 

 

Hvem er Konkret HR

Hver gang vores kunder betror os en opgave, går vi ydmyge, velforberedte og åbne til opgaven. Både når det handler om at finde samt at udvikle medarbejdere.

For os bliver det aldrig en rutine opgave at arbejde med mennesker. Vi har mange års praktisk erfaring og ved derfor, at mennesker er meget forskellige og skal behandles individuelt.

Fortæl andre om Konkret HR

Find os her

Konkret HR A/S
Hack Kampmanns Plads 2, 3. 1.
8000 Aarhus C

+45 22 30 64 00

info@konkrethr.dk