Teamet hos os

 

Peter

 

 

Peter Holmen Møller

Indehaver, CMC-certificeret konsulent 

Peter grundlagde Konkret HR i 2007 med en brændende vision om at bidrage til verden med en værktøjskasse med ledelsesværktøjer i verdensklasse. Det er også på denne baggrund, Konkret HR fik sit sigende navn. Peter er velsignet med et fantastisk højt humør og stor energi, hvilket også tydeligt kommer til udtryk, når han underviser med stor indlevelse. Peter har en bred ledelsesmæssig erfaring fra 23 år i erhvervslivet. Peters kvalitetsoverlægger er sat højt og man skal stå tidligt op for at følge med. En af Peters helt store dyder er hans oprigtige interesse og åbenhed overfor nye ideer og skæve vinkler, hvilket resten af teamet og kunderne sætter stor pris på. 

Scener fra en karriere:
Reserveofficer fra forsvaret. Personalechef i Dansk Supermarked og HR konsulent med ansvar for Danske Supermarkeds interne lederuddannelse. Erhvervsdiplom (HRD) fra Ledelsesakademiet i Århus.

Primære arbejdsområder:
Kursus- og konceptudvikling, undervisning, salg og facilitering samt daglig ledelse og udvikling af Konkret HR.

Kontakt:

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. //Tlf.: +45 2230 6400

Besøg Peters LinkedIn-profil

 

 

Hvem er Konkret HR

Hver gang vores kunder betror os en opgave, går vi ydmyge, velforberedte og åbne til opgaven. Både når det handler om at finde samt at udvikle medarbejdere.

For os bliver det aldrig en rutine opgave at arbejde med mennesker. Vi har mange års praktisk erfaring og ved derfor, at mennesker er meget forskellige og skal behandles individuelt.

Fortæl andre om Konkret HR

Find os her

Konkret HR A/S
Hack Kampmanns Plads 2, 3. 1.
8000 Aarhus C

+45 22 30 64 00

info@konkrethr.dk