Teamet hos os

 

Teamet hos Konkret HR

Peter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christina 

 

 

 

Peter Holmen Møller

Indehaver, CMC-certificeret konsulent 

Peter grundlagde Konkret HR i 2007 med en brændende vision om at bidrage til verden med en værktøjskasse med ledelsesværktøjer i verdensklasse. Det er også på denne baggrund, Konkret HR fik sit sigende navn. Peter er velsignet med et fantastisk højt humør og stor energi, hvilket også tydeligt kommer til udtryk, når han underviser med stor indlevelse. Peter har en bred ledelsesmæssig erfaring fra 23 år i erhvervslivet. Peters kvalitetsoverlægger er sat højt og man skal stå tidligt op for at følge med. En af Peters helt store dyder er hans oprigtige interesse og åbenhed overfor nye ideer og skæve vinkler, hvilket resten af teamet og kunderne sætter stor pris på. Peter er gift med Pia og de har 5 børn tilsammen.

Scener fra en karriere:
Reserveofficer fra forsvaret. Personalechef i Dansk Supermarked og HR konsulent med ansvar for Danske Supermarkeds interne lederuddannelse. Erhvervsdiplom (HRD) fra Ledelsesakademiet i Århus.

Primære arbejdsområder:
Kursus- og konceptudvikling, undervisning, salg og facilitering samt daglig ledelse og udvikling af Konkret HR.

Kontakt:

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. //Tlf.: +45 2230 6400

Besøg Peters LinkedIn-profil

 

 

 

Christina G. Riddersholm

HR Senior Konsulent-freelance

Christina er lidt af en ildsjæl, der bidrager til Konkret HR med lige dele hjerte og et højt ambitionsniveau på kundernes, teamets og egne vegne. Christina har ofte en ny og anderledes vinkel på tingene, fordi hun af natur er både nysgerrig, kritisk og god til at se muligheder. Christina elsker udvikling på alle planer, men når hun har udviklet længe nok, skal hun som en anden cirkushest en tur i manegen og skabe konkrete og helst målbare resultater for kunderne. Christina elsker at arbejde i dybdegående processer og formår at flytte mennesker, fordi hun med empati og en direkte facon udfordrer kunder og kollegaer. Christina er gift med Michael og sammen har de 3 børn.

Scener fra en karriere:
Cand.merc. fra CBS og et længere uddannelsesforløb fra Mindjuice indenfor coaching og personligt lederskab. Change manager i Danske Bank, HR Projektleder i Bestseller og initiativtager til etablering af Mindjuice Aarhus.

Primære arbejdsområder:
Kursus- og konceptudvikling, undervisning og HR-auditering.

Kontakt:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. // Tlf.: +45 2893 8546

Besøg Christinas LinkedIn-profil

 

 
   

Thomas

Thomas Stenholt

HR Senior Konsulent-freelance

Thomas er Konkret HRs bedste bud på en verdensstjerne. Han har en fortid som eliteidrætsudøver og træner på eliteplan indenfor håndbold. Det er parallellerne mellem elitesporten og erhvervslivet, som Thomas i stor grad trækker ind, når han faciliterer processer eller underviser og udfordrer lederne på, hvad der skal til, for at præstere på et vedvarende, højt niveau. Thomas er den i teamet, som altid kan trække en JA-hat op af lommen og kigge mod nye muligheder, når vi er udfordret. Den positivitet og evne til at møde kollegaer, kunder og samarbejdspartnere anerkendende, gør Thomas til et utrolig behageligt menneske at være omkring. Men tag ikke fejl, man lykkes ikke indenfor elitesporten, hvis man er et bløddyr. Når det først gælder, tager Thomas bladet fra munden og fortæller sandheden råt for usødet. Netop de egenskaber, gør Thomas til en fantastisk dygtig underviser og konsulent, som både kollegaer og kunder har stor respekt for både fagligt og menneskeligt.


Scener fra en karriere:

HR Direktør, ledelseskonsulent, diplomtræner fra Dansk Idræts Forbunds eliteuddannelse og diplomuddannet indenfor coaching og kommunikation.

Primære arbejdsområder:

Lederudvikling, Organisationsudvikling & Performanceledelse.

 

Kontakt: 

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. //Tlf.: +45 2231 4008

Besøg Thomas Linkedin-profil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

   

Hvem er Konkret HR

Hver gang vores kunder betror os en opgave, går vi ydmyge, velforberedte og åbne til opgaven. Både når det handler om at finde samt at udvikle medarbejdere.

For os bliver det aldrig en rutine opgave at arbejde med mennesker. Vi har mange års praktisk erfaring og ved derfor, at mennesker er meget forskellige og skal behandles individuelt.

Fortæl andre om Konkret HR

Find os her

Konkret HR A/S
Skæringvej 94
8520 Lystrup

+45 22 30 64 00

info@konkrethr.dk