Hvem er vi

Hvem er vi

Konkret HR A/S er et meget forretningsorienteret konsulenthus, som har den tilgang, at alle opgaver som vi løser hos vores kunder, skal have et strategisk sigte. Det betyder i praksis, at den værdi vi skaber enten gennem et skræddersyet lederudviklingsforløb, rekruttering eller strategisk eksekvering, skal give direkte værdi for virksomhedens strategi og dermed give bedre konkurrenceevne for vores kunde.

KONKRET HR A/S er et danskejet konsulentfirma med domicil ved Aarhus, med såvel danske som udenlandske aktiviteter. Vores fokus er rettet mod at levere konsulentydelser af konstant høj kvalitet. Vores kundekreds strækker sig fra små privatejede virksomheder og til C20 indeks-virksomheder.

I Konkret HR lægger vi vægt på troværdighed, kvalitet og høj forretningsmoral. Vores ambition er altid at lave så gode løsninger for vore kunder, at de anbefaler os til andre i deres netværk.

Vi bruger tid på at lære vore kunders forretning at kende, fordi vi ved at kundetilpassede løsninger skaber de bedste resultater.

Vores mangeårige erfaring i branchen har givet os en viden om, hvad der virker i praksis. Men vi er også bevidste om, at organisationer ikke er statiske størrelser, men består af mennesker, som bevæger og udvikler sig i forhold til mange faktorer i det omgivende miljø. Som vidensvirksomhed forstår vi hvad der efterspørges - både i dag og i morgen.

 

Hvem er Konkret HR

Hver gang vores kunder betror os en opgave, går vi ydmyge, velforberedte og åbne til opgaven. Både når det handler om at finde samt at udvikle medarbejdere.

For os bliver det aldrig en rutine opgave at arbejde med mennesker. Vi har mange års praktisk erfaring og ved derfor, at mennesker er meget forskellige og skal behandles individuelt.

Fortæl andre om Konkret HR

Find os her

Konkret HR A/S
Hack Kampmanns Plads 2, 3. 1.
8000 Aarhus C

+45 22 30 64 00

info@konkrethr.dk