Dine udfordringer

Dine udfordringer

Styrket fokus på ledelsedsv

”Først og fremmest handler vores interne lederuddannelse i DSV om at hæve det faglige niveau for vores ledere og derigennem styrke hele organisationen. Og så vil vi være kendt som en virksomhed med stort fokus på god ledelse”, udtaler Jan Nystrup Mølgaard, HR Partner i DSV med ansvar for DSV’s interne lederuddannelse. ”Alle medarbejdere som får lederansvar skal igennem lederuddannelsen, det er vores målsætning”, fortsætter han. Et resultat af uddannelsen og det fokus, DSV’s øverste ledelse retter mod mellemlederrolle er, at ledelse betragtes som en vigtig disciplin. ”Naturligvis er drift stadig en vigtig del af lederens daglige arbejde, men når man udnævnes til leder i DSV, så skal ledelse altså være den primære ingrediens i det nye arbejdsliv”, fastslår Jan. Henrik Fleron, der er HR Manager i DSV uddyber: ”Ved at styrke lederrollen løfter vi kompetencerne i alle lag. Via nogle basale værktøjer til at udøve ledelse, hæver vi det faglige niveau og dermed kvaliteten i vores daglige arbejde generelt”, forklarer han.

Læs mere...

 

billund lufthavnSalgs- og teamudvikling

”Ved at udfordre mig på konkrete situationer i min dagligdag som leder, har performance-forløbet været en stor øjenåbner. Man skal arbejde med sig selv, for at kunne arbejde som leder for andre”. Denne refleksion fra en salgsleder i Billund Lufthavn, falder på baggrund af et intenst forløb over 4 måneder i Performance Ledelse. Salgslederen fortsætter: ”Jeg ser tilbage på forløbet med et stort udbytte. Jeg har opnået resultater i konkrete situationer med medarbejderne, der har styrket både teamet og mig som leder”.

Læs mere...

 

 

Værdierne som styringsgrundlagcinemaxx bruuns

Da ledelsen i en af Danmark’s førende biografkæder for 3 år siden så sig omkring i underholdningsindustrien, fik den i lighed med sine konkurrenter øje på et trængt marked under stadigt stigende pres. En væsentlig årsag er de mange streaming-tjenester, der tilbyder kunderne at trække den gode filmoplevelse direkte hjem i stuerne. Administrerende direktør for markedsledende CinemaxX med 3 biografer og 200 medarbejdere Kim Brochdorf fortæller om situationen: ”Det stigende pres branchen oplevede, tvang os til at forholde os meget konkret til, hvad biografoplevelsen skal give kunderne, som adskiller den væsentligt fra den oplevelse, de får hjemme fra sofaen”.

Læs mere...

Hvem er Konkret HR

Hver gang vores kunder betror os en opgave, går vi ydmyge, velforberedte og åbne til opgaven. Både når det handler om at finde samt at udvikle medarbejdere.

For os bliver det aldrig en rutine opgave at arbejde med mennesker. Vi har mange års praktisk erfaring og ved derfor, at mennesker er meget forskellige og skal behandles individuelt.

Fortæl andre om Konkret HR

Find os her

Konkret HR A/S
Hack Kampmanns Plads 2, 3. 1.
8000 Aarhus C

+45 22 30 64 00

info@konkrethr.dk